Diamond Lock váltózár szerelés

//Diamond Lock váltózár szerelés
Diamond Lock váltózár szerelés 2017-10-13T15:06:48+00:00

Project Description

Előzze meg hatékonyan az autója ellopását! Csupán 3 óra az egész, és autóját Ön is biztonságban tudhatja a lopásokkal szemben!

Ön tudta, hogy hiába van autójában riasztó, az gyorsan átverhető, kiköthető?

Azzal is tisztában van, hogy az üvegek biztonsági fóliázása sem jelent hatékony megoldást a lopással szemben?

Az egyetlen védelem a DiamondLock váltózár, ami minden esetben megakadályozza, hogy autóját ellopják, hisz a váltózár használatával csak Ön tudja sebességbe rakni a kocsiját, így esélytelen, hogy ellopják azt.

A DiamondLock váltózár beszerelése ráadásul csupán 3 óra!

Ugye Önnek is megér ennyi időt, hogy az autóját biztonságban tudhassa!

A DiamondLock mechanikus szerkezet, nem verhető át az akkumulátorról történő lekötéssel, semmilyen elektronikai trükkel. Robosztus felépítésű védelmi eszközről beszélünk, ami az avatatlan szemeknek tökéletesen észrevehetetlen, így nem rontja az autója esztétikáját sem kívül, sem belül.

A működése egyszerű, ráadásul a hozzá tartozó kulcs nélkül az autót sebességbe rakni lehetetlen!

Önnek csak egy mozdulat lesz a feloldás, a kulcs elfordításán kívül semmilyen extra figyelmet, nehézséget, fáradságot nem igényel.

A Molnár Carosserie Service-ben a DiamondLock váltózárat villámgyorsan szereljük be autójába, ami tökéletes védelemmel látja el azt!

A Diamond Lock váltózár biztonságot nyújt a különféle mechanikai behatolásokkal és rongálási kísérletekkel szemben, más szóval tökéletes lopás elleni védelmet biztosít a gépjárműve számára. Akár a következőkkel szemben is:

  • kulcsütéses nyitás elleni védelem (bumping key)
  • védett kulcsprofil, magasfokú másolás- és manipulációs nyitás elleni védelem
  • finomnyitás elleni védelem

A zárszerkezet nemzetközi biztonsági szabványok szerint tesztelt KABA svájci zárszerkezet, amelynek kulcsait szinte lehetetlen másolni, a speciális kialakítási technológiának köszönhetően. A zárszerkezetben 24 edzett csap biztosítja, hogy csak a megfelelő kulcs birtokában lehessen feloldani a váltó rudazat zárolását. A maximális biztonság érdekében pótkulcs csak a gyárból igényelhető: jelszó, aláírás és kódkártya ellenében.

Az Ön autójába is beépíthető a DiamondLock? Ellenőrizze itt, vagy hívjon minket azonnal, és akár a beszerelés időpontját is előre egyeztetheti!

Szeretne tanácsot kérni, vagy már döntött is?
Hívjon minket: +36 30 9437693

KÉRJEN IDŐPONTOT MOST!

Töltse ki időpontkérő űrlapunkat! Először adja meg adataidat, válassza ki, melyik szolgáltatásunk érdekli. Kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyezteti a részleteket!

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni?

Üzenet, megjegyzés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező