Fék szerviz

Fék szerviz 2017-10-13T14:53:56+00:00

Project Description

Mindenki szereti a nagy teljesítményű autókat, motorokat, a gyorsulás mámorító érzését. De tény, hogy semmi sem fontosabb az autón, mint a hatásosan működő fékrendszer.

Ha biztonságban akarja magát tudni, akkor csak kiváló minőségű, ismert márkájú fékbetétet használjon az autójában! Ha elkopott, azaz 2 mm alatt van a betétje vastagsága, akkor azonnal cseréltesse le azokat!

Jó tudni, hogy a fékút a jármű sebességével nem egyenes arányban, hanem exponenciálisan növekszik. A 100 km/h sebességgel haladó jármű 40 méteren belül képes megállni, a 120 km/h sebességnél ez már 60 méterre nő. A fékbetétek közötti minőségi különbség a hirtelen, nagy erejű fékezéseknél jelentkezik látványosan. A gyengébb minőségű betétek a felhasznált alapanyag keverék nem megfelelő aránya, hiánya miatt „felüvegesednek”, ezáltal a fékhatás rohamosan csökken. Az ilyen hatásnak kitett fékbetét ezután már nem tudja elérni a szükséges fékező erőt, ezért cserélni kell.

Gyári beszállítók, top kategóriás fékalkatrész gyárak termékeit kínáljuk széles választékban, versenyképes árakon!

Biztonsági tanácsok

  • Erős igénybevétel, pl. vészfékezés vagy meredek lejtőn való autózás esetén a fékfolyadékban buborékok képződhetnek. Ezek akadályozhatják a fékerő átvitelét a fékbetétekre és a fékberendezés teljes működésképtelenségéhez vezethetnek.
  • Ellenőrizd rendszeresen a fékeidet! Ha valami furcsát érzel a fékpedálon, felpuhult, nehezedett, akkor hívj minket azonnal!
  • Biztonsági okokból a fékfolyadékot két évente cseréld le!

További információkért hívjon minket: +36 30 9437693

KÉRJEN IDŐPONTOT MOST!

Töltse ki időpontkérő űrlapunkat! Először adja meg adataidat, válassza ki, melyik szolgáltatásunk érdekli. Kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyezteti a részleteket!

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni?

Üzenet, megjegyzés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező