Fényezés

Fényezés 2017-10-13T11:58:18+00:00

Project Description

Autófényezés

Fényező műhelyünkben a korszerű fényezés érdekében rendelkezésünkre áll 2db BLOWTHERM típusú hőkamrás fényező fülke, számítógépes festékkeverő rendszer, RM COLORTRONIC szín analizátor, valamint a  legmodernebb kéziszerszámok. A fényezés az Európai Unió szabályainak megfelelő világszínvonalú RM és PPG festékrendszerekkel, valamint CAR SYSTEM segédanyagok felhasználásával történik. Dolgozóink minden évben részt vesznek az RM PAINT által külföldön szervezett és megrendezett szakmai továbbképzéseken.

Színkeverés

Számítógépes színkeveréssel, valamint az RM COLORTRONIC digitális szín analizátor segítségével biztosítjuk a tökéletes színpontosságot gyári színkód, vagy annak hiánya esetén is.

Polírozás

Idővel autójának lakkrétege karcossá válik, elveszíti fényét. A szennyeződések, az időjárási körülmények, a nap UV-sugarai tompítják, károsítják autója fényezését. Bár rendszeres ápolással megőrizheti, óvhatja gépkocsijának esztétikai értékét, egy professzionális felületpolírozás esetenként szinte újjá tudja varázsolni autója fényezését, visszaadva annak eredeti csillogását.

Design

Ha egyedi igényei, elképzelései vannak, akkor bátran keressen minket, megvalósítjuk!

További információkért hívjon minket:
+36 30 9437693

KÉRJEN IDŐPONTOT MOST!

Töltse ki időpontkérő űrlapunkat! Először adja meg adataidat, válassza ki, melyik szolgáltatásunk érdekli. Kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyezteti a részleteket!

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni?

Üzenet, megjegyzés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező