Futómű szerviz

Futómű szerviz 2017-10-13T14:38:55+00:00

Project Description

Miért fontos a futómű rendszeres ellenőrzése?

A hazai utak állapota fokozottan indokolja a rendszeres futómű átvizsgálásokat a biztonsága érdekében. Biztosan érezte már Ön is, hogy egy-egy kátyú után valamelyik irányba húz a kormány. Ha ez a probléma huzamosabb ideig fennáll, akkor hívjon minket azonnal, és helyre állitjuk futóművét!

Az autója jó és megfelelő úttartása csak futómű állítással érhető el. Szervizünkben minden vizsgálat alkalmával ellenőrizzük a futóművek kopó alkatrészeinek állapotát. A lengéscsillapítók, és a gumik állapota legalább olyan fontos, mint a fékrendszeré!

Törekvésünk, hogy teljesen ép, pontosan beállított futóművel, tökéletes fékrendszerrel hagyja el szervizünket, és így biztonságosan közlekedhessen! Éppen ezért a legmodernebb berendezéseken, kiváló anyagok felhasználásával dolgozunk, melyre nemzetközi garanciát vállalunk az AUTOMAISTER nemzetközi szerviz láncolat keretében.

A futóművek beállítását FASEP VIDEOLOGIC 4 mérőfejes számítógépes futómű-ellenőrző készülékkel végezzük. Számítógépes adatbázisunkban szinte az összes autó beállítási értékei szerepelnek, így biztos lehet abban, hogy az autója olyan beállításokkal kerül újra az útra, amivel a gyárból kigördült.

További információkért hívjon minket: +36 30 9437693

KÉRJEN IDŐPONTOT MOST!

Töltse ki időpontkérő űrlapunkat! Először adja meg adataidat, válassza ki, melyik szolgáltatásunk érdekli. Kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyezteti a részleteket!

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni?

Üzenet, megjegyzés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező