Intelligens diagnosztika

//Intelligens diagnosztika
Intelligens diagnosztika 2017-10-13T12:08:49+00:00

Project Description

LAUNCH Diagnosztika

A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel dolgozunk, melyek az összes autó, motor, valamint teherautó márka típusaival kompatibilisek!

Problémája van az autója elektronikájával, többet fogyaszt, mint szokott? Kigyulladt egy ellenőrzőlámpa? Hozza el hozzánk, megmondjuk mi a baj, és javítjuk is – azonnal!

Mire “jó” a diagnosztika?

Hibatároló olvasás-törlés:

  • adatblokk-olvasás / üzemi paraméter ábrázolás 8-csatornás, 5×10 perces tárolási lehetőséggel /menet közbeni
  • terheléses vizsgálat,
  • beavatkozó teszt,
  • alapbeállítások,
  • szerviz-nullázás,
  • vezérlőegység,
  • fojtószelepegység,
  • immobilizer,
  • kulcskódolás.

Hibatároló lekérdezés – Feldolgozás – Törlés – Hibatörténet-tárolás

Diagnosztikai műszer nélkül a korszerű gépjárműveknél nem lehet hibakódot olvasni, törölni. A LAUNCH — TECHNOTEST — AUTOCOM eszközök univerzális bevethetőséget biztosítanak, úgy a régebbi villogókódos, mint a legújabb, legmodernebb típusokhoz. Ez a legfontosabb intelligens diagnosztikai szolgáltatás.  Az autó ECU adatblokkjának olvasásával az új generációs vevőegységek lehetővé teszik a motor-, ABS-, sebességváltó-, légzsák- és komfortelektronika élő adatainak átvitelét.

A diagnosztikai eszköz képernyőjén grafikusan követhető és állíthatóak a paraméterek. Így lehetővé válik a beavatkozások gyors elvégzése, a hibák gyors kiküszöbölése, a hibakódok “törlése”. A diagnosztikai vizsgálat 5×10 perces ütemben rögzítésre is kerül, így nincs elveszett adat – a vizsgálat visszanézhető és elemezhető!

Ez a leghasznosabb és legközvetlenebb diagnosztikai lehetőség.

Akkumulátor, generátor, indítómotor, relatív kompresszió, gyújtás (primer, szekunder kör), terhelésszenzorok (torlólapos légmennyiségmérő, hőfilmes, hődrótos légtömeg-áramlás mérő, szívócsőnyomás érzékelő), fojtószelep potméterek, fordulatszám-, kopogás-, sebességérzékelők, beavatkozók (befecskendező szelepek, alapjárat állítók, mágnesszelepek, stb.), Lambda szonda, hőmérséklet érzékelők, Diesel (légtömeg-áramlás mérő, izzítás, szállításkezdet szenzor, gázpedál potméter, szállításkezdet állító, lekapcsolószelep, mennyiségállító, stb.)… mind állítható a LAUNCH autódiagnosztikával a Molnár Carosserie Service-ben!

További információkért hívjon minket: +36 30 9437693

KÉRJEN IDŐPONTOT MOST!

Töltse ki időpontkérő űrlapunkat! Először adja meg adataidat, válassza ki, melyik szolgáltatásunk érdekli. Kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyezteti a részleteket!

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni?

Üzenet, megjegyzés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező