Klíma szerviz

Klíma szerviz 2017-10-13T15:01:02+00:00

Project Description

Klíma javítása, töltése, beépítése

Tudta, hogy az autók klímaberendezései évente hűtőközegük 20%-át veszíthetik el?

Mindenki tapasztalta már, hogy kocsijából elszállt a klímagáz, és újratöltés nélkül nem hűtött. A klímagáz elszivárgása lehet természetes is, mivel 100%-os zárt rendszer nincs, így az évek folyamán a gáz elszivároghat a rendszerből. A gáz elszökését azonban többnyire valamilyen meghibásodás okozza, amelynek kijavítása nélkül az újratöltés felesleges, mivel napok múlva, vagy akár egy-két hét elteltével ismét felléphet a probléma.

Ezt mi megakadályozzuk! Minden esetben javasoljuk a nitrogénes nyomáspróba elvégzését, vagy töltés utáni gázfestést, hogy teljesen biztos lehess abban, hogy az után töltött gáz ne szivárogjon el! Mi csak akkor végezzük el a töltést, amikor biztosan tudjuk, hogy nem felesleges, és a klímagáz a rendszerben marad.

Számítógép-vezérelt digitklímás az autód? Nem gond, mi segítünk! A LAUNCH diagnosztikai rendszernek köszönhetően a legmodernebb, legbonyolultabb rendszereket is javítani tudjuk!

Bármilyen problémája van autója klímájával, forduljon hozzánk !
Hívjon minket: +36 30 9437693

KÉRJEN IDŐPONTOT MOST!

Töltse ki időpontkérő űrlapunkat! Először adja meg adataidat, válassza ki, melyik szolgáltatásunk érdekli. Kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyezteti a részleteket!

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni?

Üzenet, megjegyzés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező