Rólunk

/Rólunk
Rólunk 2017-08-27T23:22:44+00:00
molnár carosserie service debrecen

A MOLNÁR Carosserie Service-t 1989-ben kis családi vállalkozás folytatásaként azzal a határozott céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleink gépjárműivel kapcsolatos igényeit teljes körűen kielégítsük, a változó piaci körülményeknek megfelelően.

Cégünk profilja a baleset bekövetkezte utáni autómentéstől, a kifogástalanul helyre hozott gépjármű átadásáig terjedő, minden tevékenységet átölel. Vállaljuk minden típusú személygépkocsi, kisteherautó, valamint motorkerékpár teljes körű karosszéria javítását, fényezését és szervizelését.

Évről-évre folyamatosan növekvő eredményt érünk el, mivel műhelyeink felszereltsége, kollegáink szakmai tudása valamint ügyfeleink minőségi és korrekt kiszolgálása a jelentősebb tőkeerővel rendelkező márkakereskedésekkel szemben is versenyképessé teszi vállalkozásunkat. Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel így nem csak a nagy, hanem a kis javítási munkákat is körültekintő odafigyeléssel, nagy gondossággal végezzük el.

A kárfelvételtől kezdve a fényezésig minden a mi gondunk, a megrendelőnek csak át kell vennie a megjavított gépjárművet. Ha bármilyen tervezhető, vagy előre nem látott problémával találkozik, csak egy telefonhívásába kerül, és máris biztos kezekben tudhatja autóját.

Az Ön dolga csupán annyi, hogy újra élvezze autója kényelmét! A gondokat bízza ránk!